![]() |
![]() |
#22 | |
![]() ![]() |
![]() نقل قول:
با سلام و احترام اول این که از یوزری که ساختم ناراحت نشد چون خودتون تو سایت ما با یوزر غیز مجاز عضو شدین خواستم بگم این کار سختی نیست و همه این کا رو بلند . دوم این که شما گفتی ما درجه کاربری ها رو از شماا دزدیدم. 1-من اولین باره سایت شما رو دیدم. 2- درجه کاربری که شما و سایت من داره تو سایت وی بی ایران طراحی شده و من هم از اونجا گرفتم. 3 - شما که اسم دزد رو رو ما گذاشتی ، عزیز دل برادر ماها هممون دزدیم .همین فرومی که راه انداختی با سیستم ویبولیتن ، لیسانسش رو نخریدی بلکه نال شدش رو بدانلود کردی و نصبش کردی .این خودش دزدی بزرگیه. بهتر نیست وقتی پستی میزنی قبلش خوب فکر کنی. در ضما میتونستی رنگ بندی درجه کاربری من رو نگاه کنی بعد این پست رو بزنی. امیدوارم از حرفهام ناراحت نشده باشی. در پناه حق ویرایش توسط nashenas02 : 10 مهر 1390 در ساعت 13:46. |
|
![]() |
#23 | |
![]() ![]() |
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
#24 |
![]() ![]() |
![]() سایتی که این یوزررنک هارو به اشتراک گذاشته رو با کمک این دوست پیدا کردم!
vbiran.ir/thread4884.html |
![]() |
#25 |
![]() ![]() |
![]() سجاد اینا سایتای در پیتین سایتی که قسمت موبایلش زیر 10 تا پست داده بعد 6 ماه مدیرش 1400 تا پست داده به درد سطل آشغال میخوره ارزش ناراحتی نداره
|
برچسب ها |
gif, http, index, ir, parsiland, php, share, url, فروم, ققنوس, لطفا, موارد, میکنم, میگم, میخوای, میشه, نمونه, نکنید, نداره, هک, ویروس, واقعا, کن, کپی, کرده, پیدا, پارسی لند, www, آیکن, آرم, ببینین, بخوای, براش, بس, حاصل, خودتون, درست, رایت, سیستم, ساخته |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |