Parsiland Forums
بازگشت   پارسی لند > انجمن عمومی > آموزش آشپزی > آموزش تهیه انواع کیک و شیرینی









سایت پارسی لند | Parsiland Forums




  

آموزش طرز تهیه کلوچه خوزستانی / کلوچه دزفولی
نحوه نمایش امتیاز موضوع: 1آرا, 4.00 میانگین. امتیاز: جستجو در موضوع ابزارهای موضوع  
آموزش طرز تهیه کلوچه خوزستانی / کلوچه دزفولی 15-03-11, 12:17   #1
N@taly


N@taly آواتار ها

مدیر بازنشسته انجمن
 
N@taly آنلاین نیست.
نوشته ها: 3,068
سپاس از دیگران: 1,173 بار
سپاس شده: 1,748 بار
دوستان من: 31 نفر
عضو پارسی لند: Dec 2009
حالت من: dars-mikhoonam
نمایش پروفایل N@taly    نمایش آلبوم های N@taly   اضافه کردن N@taly به لیست دوستان شما   گروه های دسته جمعی
آموزش طرز تهیه کلوچه خوزستانی / کلوچه دزفولی آموزش طرز تهیه کلوچه خوزستانی / کلوچه دزفولی

آموزش طرز تهیه کلوچه خوزستانی / کلوچه دزفولی

مواد لازم:
1کیلو گرم آرد
200 گرم روغن
300 گرم شکر
ماست 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
مایه خمیر 1 قاشق غذا خوری یا میتوانید باندازه خمیر یک نان ،نانوایی بجای آن استفاده کنید البته باید چند ساعتی قبل از تهیه کلوچه آن را کنار بگذارید تا پف کند )
زیره به میزان دلخواه
کنجد به میزان دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا آرد و زیره را مخلوط میکنیم / میتوانید شکرها را در آب ولرم حل کرده و به آرد و زیره اضافه کنید / ما در اینجا برای اینکه خمیر شل نشود شکر را حل نکرده اضافه میکنیم.
روغن را کمی گرم کرده و به مخلوط اضافه می کنیم هم میزنیم بطوری که گلوله گلوله شود
مایه خمیر را در آب ولرم حل میکنیم و کمی نمک به آن اضافه کرده و به مخلوط اضافه می کنیم.
حال ماست و تخم مرغ را که با هم مخلوط کردیم را به مواد قبلی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز میدهیم در این بین اگر آرد هنوز باقی مانده میتوانید کم کم به آن آب ولرم اضافه کنید
+ در آخر پس از ورز دادن کمی روغن گرم کرده داشته باشید تا بتوانید خمیر را از دستتان جدا کنید.
خمیر 3 تا 5 ساعت میگذاریم استراحت کند

سپس خمیر را به هر شکلی که دوست دارید(لوزی یا مربعی به اندازه ۵-۴ سانتیمتر) برش دهید.

میتوانید قبل از در در فر گذاشتن روی کلوچه ها را کمی با برس تخم مرغ بزنید (برای براق شدن ) و کنجد روی آن بپاشید.

سپس در فری که درجه ی آن ۱۹۰-۱۷۰ سانتیگراد است، به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید.( این نوع کلوچه عمدتا در تنور پخته میشود)

اگر مایلید کلوچه را با مغز خرمایی درست کنید :
می بایست از وزن شکر کم کرده و سپس خرماهای بدون هسته را با ادویه (ادویه مخصوص این شیرینی شامل: زیره، رازیانه، فلفل سیاه، تخم گشنیز، پودر زنجبیل و دارچین است.) مخلوط کرده و خوب با دست له می کنیم.
سپس خمیر را بصورت لایه ای نازک، به قطر نان پهن می کنیم و مخلوط خرما را به قطر ۲ سانتی متر روی خمیر می گذاریم. دو طرف خمیر را به هم می چسبانیم.
نوش جان



این مطلب با زحمات کاربرای این سایت جمع آوری شده است
اخلاق حکم می کند در صورت برداشت از سایت منبع را ذکر کنید!

ویرایش توسط N@taly : 19-03-11 در ساعت 09:44.
 
کسی که از N@taly سپاس کرد.

آخرین ارسال N@taly
موضوع انجمن آخرین نویسنده پاسخ نمایش تاریخ آخرین نوشته
سوالات حقوق نیمسال اول 91-90 نمونه سوالات دانشگاهی GodMaster 2 6476 01-05-12 22:26
مترجمی زبان نیمسال اول 91-90 نمونه سوالات دانشگاهی N@taly 0 2037 01-05-12 22:24
مهارتهای عمومی مدیریت | ارشد | نيمسال دوم 90 نمونه سوالات دانشگاهی N@taly 0 867 07-04-12 19:11
بازرگانی بین الملل | ارشد | نيمسال دوم 90-89 نمونه سوالات دانشگاهی N@taly 0 813 07-04-12 19:08
مدل کفش مردانه اسپورت 2012 مدل کفش مردانه N@taly 6 1711 27-03-12 15:36
مدیریت بازاریابی | ارشد | نيمسال دوم 90-89 نمونه سوالات دانشگاهی N@taly 0 835 27-03-12 15:20
مدیریت طرح های توسعه | ارشد | نيمسال دوم 90-89 نمونه سوالات دانشگاهی N@taly 0 765 27-03-12 15:15
مدیریت مالی و اقتصاد مدیریت | ارشد | نيمسال دوم 90-89 نمونه سوالات دانشگاهی N@taly 0 811 27-03-12 15:12
سوالات ارشد مدیریت رسانه نيمسال دوم 90-89 نمونه سوالات دانشگاهی N@taly 0 1057 27-03-12 15:10
سوالات ارشد محیط زیست نيمسال دوم 90-89 نمونه سوالات دانشگاهی N@taly 0 659 27-03-12 15:05


برچسب ها
کلوچه, آموزش, تهیه, خوزستانی, دزفولی, طرز

  


کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان)
 

(نمایش همه كاربراني كه از اين موضوع بازدید نمودند: 8 نفر
abc2778, Administer, Essizi, N@taly, sadegh257, sindy, یاس آبی, الناز 64
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش امتیاز به این موضوع
امتیاز به این موضوع:

انتخاب سریع یک انجمن




دانلود فایل,مقاله, سورس کد

Powered by vBulletin, Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
All right reserved ©2009 - 2014, Parsiland.com
کپی برداری از این سایت به هر نحو ممنوع می باشد!

Yahoo bot last visit powered by MyPagerank.Net

Parsiland Search Engine Garde